top of page

Pilno grūdo košės – galingiausias pusryčių patiekalas

Ar žinojote, kad tiesiog suvalgant pusryčius jūsų medžiagų apykaita padidėja 10 procentų? Pilno grūdo košės yra vienas galingiausių pusryčių patiekalų. Jei norite, kad jūsų kūnas būtų puikios formos, būtinai įtraukite jas į savo meniu.


Pilno grūdo košės (pvz. grikių, avižų, speltų, sorų ir kt.) yra puikus maistas jūsų dienai pradėti. Košės padidina jūsų energiją, jose yra daug skaidulų, kurios suteikia sotumo ir pasitenkinimo jausmą. Pilno grūdo košės skrandyje skyla lėtai, suteikdamos jums ilgalaikės energijos. Jose taip pat gausu vandenyje tirpių pluoštų, kurie atlieka lemiamą vaidmenį, kad ilgesnį laiką jaustumėtės sotūs. Tyrimai taip pat rodo, kad pilno grūdo košės mažina cholesterolio kiekį, palaiko cukraus kiekį kraujyje ir kovoja su širdies ligomis, diabetu, gaubtinės žarnos vėžiu ir nutukimu.



Pilno grūdo košes rytais rekomenduojame valgyti nesaldintas, o pagardintais įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Mūsų siūlomuose išbandyti mitybos planuose košės yra būtent tokios ir mes dažnai nustebiname savo klientus būtent daržovėmis gardintų košių įvairove. Vis tik norite, jeigu norite kai kurias košes pagardinti saldesniais, bet galingais antioksidantais, tiesiog į kai kurias iš jų įberkite mėlynių ir aviečių. Šios skanios uogos yra pilnos antioksidantų, kurie gali padėti kovoti su širdies ligomis, vėžiu ir daugybe kitų negalavimų. Taip pat įrodyta, kad mėlynės padeda saugoti regėjimą. Beje, mėlynės, tarp 40 daugiausia antioksidantų turinčių vaisių ir daržovių, vertinamos labiausiai.



Ko dar galėtumėte norėti iš pirmo dienos valgio? Pilno grūdo košės gali būti valgomos ne tik pusryčiams. Jas galima valgyti porą valandų prieš sportą, užsitikrinant pakankamai energijos treniruotėms. Košės taip pat puikus garnyras prie pietų patiekalų, pavyzdžiui vištienos krūtinėlės.



Atminkite, kad reikia nusipirkti pilno grūdo kruopas, o ne dribsnius, ypač su skoniais. Iš anksto paruoštų pusryčių pagrindinis trūkumas yra tas, kad jie dažnai būna pripildyti cukraus kalorijų. Taigi, geriau venkite jų ir geriau pratinkitės prie sveikų alternatyvų. laikykitės gerų dalykų.


Jei norite pasiekti geriausią savo gyvenimo formą, siūlome vieną dieną rytinius valgius kaitalioti pusryčius, vieną rytą valgyti pilno grūdo košę, o kitą dieną kiaušinių patiekalą. Tai užkurs riebalų deginimą visu greičiu.



247 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page